Produkt dnia
WAPNO CHLOROWANE A'25 KG
WAPNO CHLOROWANE A'25 KG
122,39 zł 99,50 zł
op.
FORMALINA/ FORMALDEHYD R - R 10%  CZYSTA, A'500ML
FORMALINA/ FORMALDEHYD R - R 10% CZYSTA, A'500ML
19,66 zł 15,98 zł
op.
MICROTABS II; A'800 sztuk - KONSERWANT DO MLEKA
MICROTABS II; A'800 sztuk - KONSERWANT DO MLEKA
178,78 zł 145,35 zł
szt.
FORMALINA  R- R 36-38%  A'5 L OCZYSZCZONA
FORMALINA R- R 36-38% A'5 L OCZYSZCZONA
52,52 zł 42,70 zł
op.
ALKOHOL IZOPROPYLOWY CZDA, A'1 L / PROPANOL-2
ALKOHOL IZOPROPYLOWY CZDA, A'1 L / PROPANOL-2
37,02 zł 30,10 zł
op.
KWAS ORTOFOSFOROWY 85% CZ A'1 L
KWAS ORTOFOSFOROWY 85% CZ A'1 L
45,69 zł 37,15 zł
 WĘGLAN LITU CZDA  A'1 KG
WĘGLAN LITU CZDA A'1 KG
526,60 zł 428,13 zł
op.
BUTELKA ORANŻ 500ml gwint 32 z nakrętką + kapsel
BUTELKA ORANŻ 500ml gwint 32 z nakrętką + kapsel
6,73 zł 5,47 zł
szt.
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu CHEMIX PHU Arkadiusz Nowikowski

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 Administratorem danych osobowych Klienta sklepu chemix.olsztyn.pl jest

PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "CHEMIX"
ARKADIUSZ NOWIKOWSKI
10-561 OLSZTYN UL.ŻOŁNIERSKA 16
tel./fax 0-89/527-99-26; 0-89/524-83-86
e-mail: chemix@chemix.olsztyn.pl

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Podanie danych jest dobrowolne, jednakże bez ich podania nie jest możliwe wykonanie umowy oraz realizacja złożonego zamówienia, w tym wystawienia dowodu sprzedaży (paragonu lub faktury VAT) oraz wysyłki produktów.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Zgodnie z art. 173 oraz art. 174 Ustawy o Prawie telekomunikacyjnym przechowywanie informacji lub uzyskiwanie dostępu do informacji już przechowywanej jest dozwolone pod warunkiem:                                      *poinformowania użytkownika końcowego w sposób jednoznaczny, łatwy i zrozumiały o celu przechowywania i uzyskiwania dostępu do informacji                                                                                                                                                                     *wyrażeniu przez użytkownika zgody na tego typu działania

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres chemix@chemix.olsztyn.pl bądź telefonicznie pod numerem tel./fax 89 5279926; tel. 89 524 83 86.

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl